De Laatste Foto

Tarieven

Fotoserie ‘de laatste liefdevolle foto’

Momenten omringd met dierbaren, een middag in het hospice, de laatste momenten thuis, het zijn allemaal mooie momenten om later te herinneren. Een fotoserie van deze bijzondere momenten aan het einde van het leven is het begin van een mooie herinnering.

Tijdens het maken van de fotoserie kom ik naar de thuis situatie of naar het hospice en leg ik zo goed mogelijk het laatste moment met dierbaren vast. Ook is er ruimte voor een aantal ‘geposeerde’ maar toch natuurlijke portretten. Een mooie herinnering voor later om op terug te kijken.
De fotoserie ‘de laatste liefdevolle foto’ wordt gemaakt voor €155,00.
De foto’s van de fotoserie worden altijd geleverd op een USB Stick compleet met een mooi doosje & een mini album waarin een selectie van de gemaakte foto’s direct te bewonderen is.

Een foto album is in overleg ook apart te bestellen. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

 

Fotograferen van de uitvaart

Een uitvaart is een emotionele gebeurtenis en het laten maken van foto’s geeft iets tastbaars na het verlies.
Voorafgaande aan de uitvaart of crematie bespreken we de details. Welke momenten wilt u later graag terug zien, en van welke momenten heeft u liever geen foto’s. Een voorkeur voor zwart-wit foto’s of heeft u liever veel kleuren foto’s, het is allemaal bespreekbaar. Hierdoor kan ik een op maat gemaakte afscheidsreportage voor u maken.
De afscheidsreportage lever ik altijd inclusief een album van 30×30. De kleur en de inhoud van het album gaan altijd in overleg. De foto’s worden daarnaast ook altijd geleverd op een USB Stick.
Het album en de USB Stick worden altijd aangetekend verstuurd of persoonlijk langsgebracht.

Pakket 1
€ 450
Inclusief fotoalbum
Uitvaart
Foto’s op USB
Fotoalbum (30×30) van 24 pagina’s inclusief bewaardoos
Inclusief btw
Inclusief reiskosten tot 60 km enkele reis
Pakket 2
€ 650
Inclusief fotoalbum
Condoleance + Uitvaart
Foto’s op USB
Fotoalbum (30x30) van 24 pagina’s inclusief bewaardoos
Inclusief btw
Inclusief reiskosten tot 60 km enkele reis